SaniFilm Anti-Bacterial

Antibacteriële beschermfolie voor Panel PC's, tablets en telefoons

Artikelnummer: SAN-60xx

Specificaties

Unieke antibacteriële nano coating die het vormen van micro-organismen (zoals MRSA en E. Coli) tegengaat
Anti-glare verminderd schittering
Werkt op elk touchscreen
Leverbaar in elke gewenste afmeting
Kristalhelder beeld, de folie is nauwelijks zichtbaar
Krasbestendig

Wat is SaniFilm Anti-Bacterial?

In tegenstelling tot veel zelfbenoemde antibacteriële schermfolies op de markt beschikt SaniFilm Anti-Bacterial over een medisch getoetste oplossing voor het doden van bacteriën. Deze steriele technologie bestaat uit een unieke samenstelling van silicium en nanozink, dat in laboratoriumtesten heeft aangetoond effectief bacteriën te doden. De nanosamenstelling is dermatologisch getest en heeft een langdurende antibacteriële werking.

Waarom SaniFilm Anti-Bacterial?

Apparaten met touchscreen zijn onderdeel van ons dagelijks leven en worden vaak door meerdere mensen gebruikt, wat het besmettingsrisico aanzienlijk vergroot. SaniFilm Anti-Bacterial schermfolie is ontworpen om bacteriën effectief te doden en zo het risico op infectie te minimaliseren. Dit maakt SaniFilm Anti-Bacterial een onmisbaar product op alle plekken waar touchscreens gedeeld worden, met name in medische omgevingen.

Hoe werkt SaniFilm Anti-Bacterial?

De celmuur van een bacterie heeft over het algemeen een negatieve lading. Wanneer een bacterie in contact komt met een positief geladen zinkion onstaat er een ongelijke spanning die de celmuur van de bacterie breekt. Het zinkion verbind zich aan de bacterie en breekt het eiwit af, waardoor de bacterie sterft.

Contact

Postadres
Postbus 294
2800 AG Gouda

E-mail: info@craytech.nl

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.